top of page

Yoga Retraite Frankrijk Vogezen 25 juni tm 1 juli 2023


Alweer voor het derde jaar strijken we neer op deze heerlijke plek in de Vogezen. Een prachtige gite geleid onder de bezielende leiding van Jan Peter en Nathalie.

Dagelijks bakken ze het brood voor het ontbijt zelf en Nathalie tovert elke dag weer de heerlijkste vegetarische gerechten op tafel, op zich al een feestje.

Prachtige liefdevol ingerichte kamers, met elk hun eigen thema. Ook kamperen op het terrein is een optie en er staat ook een (hele eenvoudige) trekkershut bij de vijver.

De yogazaal is wat mij betreft een van de fijnste die ik tot nu toe heb bezocht met haar prachtige weidse uitzicht en krakende houten vloer.


Hier op deze plek is de omgeving zo zacht, moeder aarde omsluit je liefdevol in haar armen. We gaan ons er heerlijk aan toegeven.

Een fijn programma waarbij je wordt meegenomen op reis in je lichaam, je zijn, je essentie. Dicht bij jezelf, jouw week, waarbij je nu eens vooral mag ontvangen en je

wentelen in het verzorgd worden op meerdere vlakken.

Naast het mooie programma is er elke middag tijd voor jezelf om bijvoorbeeld mooie wandelingen te maken, een massage te boeken,

lekker even weg te dutten.. te lezen enz. Woensdag is er na het ochtendprogramma een vrije dag om iets meer van de omgeving te ontdekken.

Leuke Franse stadjes, zwemmen in een mooi meer of de watervallen bezoeken, genoeg te zien.


Je hoeft geen yoga of meditatie ervaring te hebben, maar het mag natuurlijk wel.

Iedereen doet mee op je eigen niveau, je open mind brengt je overal. Als je nog vragen hebt mag je me natuurlijk altijd mailen of bellen.


Ik verheug me er erg op met jou deze mooie reis te mogen beleven.


Mocht je meer info willen bel of mail even.

Aline 0624199789 of info@cristalyyoga.nl
Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
bottom of page