top of page

Yogaweekend, Metslawier 22, 23 en 24 November 2023


De lente…een fijne periode om eens lekker een weekend erop uit te gaan. Met je, vriendin, zus, moeder, man of het mooiste gezelschap wat er is, met jezelf ♥

We gaan een fijn weekend creëren in Metslawier (Binneninn.nl, kijk maar eens) Ik ben hier drie keer eerder geweest. Twee keer een meidenkamp georganiseerd en een keer voor mezelf. Een heerlijke plek. Je logeert in een eigen appartement, er zijn 3, 2 persoons appartementen en 1 voor 4 personen. Je hebt dus een hele fijne plek voor jezelf. Ik kan er van alles over vertellen (dat het in een oude ambachtsschool is gebouwd bijvoorbeeld) maar een kijkje nemen op hun site lijkt me de kortste klap. Tenzij je me een beetje kent en erop durft te vertrouwen dat ik je niet overal mee naar toe zou nemen en je jezelf wilt laten verrassen.

Er is geen yoga weekend geweest waarbij het eten elke keer opnieuw voor zoveel inspiratie zorgt. Vegetarisch koken is zo’n andere manier van koken. Niet het alleen weglaten van vlees maar zoveel meer. Elke maaltijd een feestje.

Naast fijne yoga, wat je lichaam zeker goed zal doen, meditatie en ademhaling, gaan we in een yogaweekend ook net wat meer de verdieping in dan anders. Het weg zijn van je alledaagse beslommeringen kan al zoveel brengen. Het met een thema bezig zijn, laat vaak een ander, of misschien wel compleet nieuw licht op iets schijnen. Naast het programma gewoon eens een fijne wandeling aan zee maken, een boek lezen of wat tekenen. Dan hebben we hier het geluk dat de houtgestookte hottub ook kan zorgen voor een heerlijk ontspanningsmoment. Lekker glaasje wijn erbij … Ja, een yoga weekend kan je zoveel geven. Ik nodig je met alle liefde uit om te voelen of je meegaat en voel je een JA, dan maakt ook mijn hart een sprongetje dat je erb(l)ij bent.

Iedereen kan mee, alles wat we doen, doe je mee op jouw manier en dat is altijd goed.

Wil je nog iets weten, je mag me altijd bellen of mailen.

Liefs & Namasté AlineCommenti


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
bottom of page