top of page

Yoga Retraite, de Vogezen 23 t/m 29 juni 2024

Niet voor niets, strijken we hier elke laatste week van juni neer.

 

Een retraite, een reis voor en door jezelf. Het reizen met jezelf (of samen met een reisgenoot) eens helemaal los van je dagelijkse patronen, los van thuis. Een andere vorm van samenzijn. Alleen en toch de bedding van een groep. Adem, beweging, meditatie, ontdekkingstochten. Ja, een yogareis brengt altijd weer andere dingen naar boven, zet een ander stuk van jou in het licht.

 

De liefdevolle ontvangst en het geweldige koken door Nathalie en Peter-Jan. Hoe fijn dat jezelf nergens aan hoeft te denken en er zo liefdevol voor je gezorgd wordt.

De prachtige kamers, met zoveel zorg ingericht. De plek op zich, heerlijke vrije tuin rondom met prachtige vergezichten. Dan staat dit ook nog midden in de natuur, omringd door prachtige bossen, velden, uiteenlopende landschappen.

De yogazaal is een van de mooiste zalen waar ik geweest ben. De krakende houten vloer, het mooie zicht naar buiten....Je hoort het al, ik ben hier nogal enthousiast over. Dus ja, niet voor niets wordt het het vierde retraite hier.

 

Je kan kiezen voor een eigen kamer, of samen een kamer delen. Kamperen lekker in je eigen tentje of camper kan ook. En er is een klein chalet, super eenvoudig met alleen een bed, stoel en tafel beneden in de tuin.

 

Nathalie kookt vegetarisch. Elke dag een feestje. Het begint al met het zelfgebakken brood van Peter Jan, bij het ontbijt. 'S middags een lekkere lunch en 's avonds een drie gangen diner. Ik hou ervan het leven te vieren, dus een wijntje erbij voor de liefhebbers.

 

Er is genoeg tijd om de omgeving te ontdekken. 'S middags na de lunch tot rond 17.00 is er vrije tijd. (Alles is vrije tijd, want het programma is natuurlijk ook vrij:) Woensdag is er een vrije dag, na het ochtendprogramma. We beslissen samen of je die dag ergens anders uit eten gaat of dat je een maaltijdsoep met brood eet 's avonds. Dit is ook een beetje een rustdag voor Natalie en Peter-Jan. Nu je hier in Frankrijk bent, wil je ook op pad gaan naar een leuk stadje (zo'n Anton Pieck dorpje) watervallen bekijken, naar het meer waterfietsen, een musea oid, er is veel te beleven in de omgeving.

 

Voel maar rustig of het iets voor je is..

En mocht je meer willen weten,

samen willen rijden of wat dan ook, vraag maar.

(de betaling van het retraite kan ook in termijnen.)

Comentarios


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
bottom of page