top of page

Aanschuifmaaltijd

Elke laatste donderdag van de maand is er een aanschuifmaaltijd in locatie Drift. Gezellig samen eten, bijpraten en wat er meer op tafel komt, lezingen, groepsgesprekken, muziek om naar te luisteren of zelf te brengen. Denk een beetje aan zo'n grote Italiaanse familie aan tafel. Er wordt vegetarisch gekookt en zoveel mogelijk biologisch, heb je speciale dieëtwensen meld het dan even. Samen koken of zelf eens koken voor deze maaltijden kan ook, laat het me even weten. Om rekening te houden met het aantal aanschuivers, altijd even opgeven via de mail (info@cristalyyoga.nl) of het inschrijfformulier in de dansschool.

2 of 3 gangen: 15,-

(hangt af van de gerechten) van te voren opgeven info@cristalyyoga.nl

Data: 23 februari, 23 maart, 27 april (koningsdag), 25 mei (hemelvaart), 29 juni.

 

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
bottom of page