top of page

Meditatieles

Regelmatig mediteren geeft je de mogelijk dichterbij jezelf te komen, te herkennen wat er allemaal binnenin je is. Het er laten zijn wat er is en er liefdevol naar kunnen kijken. Meer bewust kunnen kiezen naar jezelf te luisteren, zonder je steeds weer mee te laten slepen door wat er allemaal om je heen gebeurt. Onderzoeken naar blokkades brengt je ruimte en harmonie in al de facetten van je zijn.

Effecten die meditatie je kunnen brengen zijn zoal: meer concentratie, zelfvertrouwen, geluk, verbetering van assertiviteit, sneller tot rust komen, meer gemoedsrust , geduld, betere focus, en een gezonde nachtrust.

De meditatielessen worden gegeven elke zondag van 11.30 tot 12.15

Kosten: geen, zit bij het abonnement in.

Wil je gewoon een keer mee mediteren zonder dat je lid bent dan betaal je 10,-

 

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
bottom of page