top of page

Yoga Retraites 2020 | mei-juni Vogezen | oktober Normandië (NOG PLAATSEN BESCHIKBAAR) |

Maar liefst twee reizen in én keer !

Een yoga retraite, wat moet ik me daar eigenlijk bij voorstellen...

Deze reizen doe je echt voor jezelf, je eigen verdieping, naar binnen kijken, ervaren, beleven, je lichaam voelen. Doordat je je een week lang onderdompelt in adem, beweging, stilte, meditatie kunnen er (soms grote) inzichten ontstaan.

Je wordt niet afgeleid door je dagelijkse bezigheden, even niks te hoeven.

Daarnaast kan het verbinden met elkaar, samen eten, drinken, het leven vieren ook weer zoveel nieuwe energie in je laten stromen.

Eigenlijk zouden we elk jaar op retraite mogen gaan

om je weer helemaal op te laden :)

VOGEZEN MEI - JUNI 2020

Al eerder zijn we met een prachtgroep in de Vogezen geweest, een fijne locatie middenin de prachtige natuur. Ik herinner me nog dat het zo fijn op de locatie zelf was dat we eerder een lekker boek pakte of een wandeling in de omgeving maakten,

(Elco en ik hebben op een van deze wandelingen een prachtig kerkje op een bergtop ontdekt:) dan dat de vrije tijd werd besteed om elders op pad te gaan,

zegt genoeg over de fijne plek hier.

Prachtige met zorg ingerichte kamers en dan dat heerlijke eten elke maaltijd met zoveel liefde bereid. Zelfs het brood werd elke dag vers gebakken.

We zijn hier tijdens de pinksterdagen, genietend van het prachtige in bloei staan van onszelf en van het mooie landschap.

NORMANDIE OKTOBER 2020

En dan de reis no 2 !!

Heeeel wat anders. In oktober reizen we naar Normandië.

Stoer, ruig, ongerept, storm, zee...

De foto's zeggen denk ik wel genoeg.

Ik voel me dankbaar dat ik deze reizen samen mag brengen met mijn hartsvriendin Cilia, voor ons een jubileum dit wordt onze 10 de reis samen.

Cilia brengt een zachte liefdevolle energie in haar heerlijke yin lessen. Ze staat altijd klaar voor een fijn gesprek, open en eerlijk.

Haar ogen altijd gericht op de mede reizigers, je voelt je echt gezien.

Ook voor mij persoonlijk een warme arm om me heen.

En hoe fijn is het dat ik deze verdiepingen ook steeds mag brengen met mijn broer Elco. De verhalenverteller, dat zal niet ongemerkt blijven. Het leven is een grote verwondering voor hem, steeds weer opnieuw. Je kan met hem lachen, muziek maken vieren en daarnaast kan hij je als geen ander aan het denken zetten.

Zijn interne wandelingen, met zorg uitgekozen woorden brengen je ergens waar je misschien zelf het bestaan nog niet van wist...

Wat mij betreft: een dreamteam !

https://www.fortducaplevi.fr/

En zeg je tegen jezelf, doe eens gek (hoezo, juist niet:) ik doe ze alle twee...

Dan krijg je 100,- korting, hatsjikidee

Namasté

Liefs Aline

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
bottom of page