top of page

Yogareis 13 t/m 20 oktober Ibiza *VOL*

Ja, we gaan weer op reis!

En wat voor een reis, deze keer gaan we naar het prachtige eiland Ibiza, waar Cilia en ik beide onze yin docenten opleiding hebben gedaan.

Een eiland van uiterste, het enorme feestgedruis wat je vindt in Ibiza stad en daarnaast het stille, het spirituele (energie van de magische kracht rondom de rots, op een klein eilandje: Es Vedra) die je over het hele eiland voelt. Niet voor niks worden er heel veel yoga retreates gebracht op dit eiland. De vrijheid hangt in de lucht, het vrij leven het hippie gevoel. Mijn man, zoon en ik hebben een paar jaar geleden tientallen baaitjes bezocht, elke dag weer nieuwe ontdekkingen, leuke eettentjes, ook hier nog in the middle of nowhere van die fijne vondsten. Vandaar dat we er voor gekozen hebben elke dag zelf ook van zulke ontdekkingen te doen en lunch je ergens buiten huis.

Maar zoals altijd bij ons hoeft er helemaal niks. Je kan ook in het huis zelf een lunch klaarmaken en lekker bij het zwembad luieren, een boek lezen, mooie wandeling maken, zwemmen enz.

We brengen tijdens onze yoga reizen meer dan alleen yogalessen. Met z'n drie*n, Elco, Cilia en ik, brengen we ieder met onze eigen kwaliteit: verdieping, misschien nieuwe inzichten, een stap dichter naar jouw kern. Vaak hebben we terug mogen horen dat het echt heeft mogen raken, duidelijk maken, een gevoel van rust in de breedste zin van het woord, mee naar huis mogen nemen.

De reizen worden steeds langer. Deze keer is de aankomst op zondag 13 oktober. Het retreat duurt tot zaterdagochtend 19 oktober na het ontbijt. De extra dag krijg je van ons cadeau. Je hebt vanaf dan wel zelf voor je eigen eten en drinken te zorgen. Dat kunnen we ook samen doen, we zien wel hoe het verloopt, lekker mee in de vrije flow van het eiland.

Woensdag gaan we met degene die er zin in hebben naar Formentera, prachtig eilandje op ongeveer een uurtje varen. Daar is dan ook een kleurrijke hippie markt, waar veel kunstenaars en artiesten en vaak ook live muziek te zien en te horen zijn. Onze thuis locatie ligt vlakbij Las Dalias, Ibiza's oudste hippy market.

Van alles te beleven, ontdekken, verstillen en te vieren dus.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
bottom of page