top of page

Yogaweekend Nieuw Allardsoog 8, 9 en 10 februari 2019

Waarom zou je eigenlijk een yoga weekend gaan doen.....?

Het gevoel helemaal naar jezelf te kunnen luisteren, alle aandacht nu eens alleen op wat jij wilt en wat bij jou goed voelt. De lessen, meditaties en verdiepingen kunnen je daarbij een stapje dichterbij brengen. Misschien ook waar je tegen aan loopt en hoe je dat zou kunnen omzetten.

Lekker voor je te laten zorgen, het eens niet hoeven koken of bedenken wat je zal eten, alles staat gewoon voor je klaar. Vaak ook de mooie gesprekken met anderen, vriendschap is toch een van de mooiste dingen die we mogen ervaren. Aan de andere kant ook juist weer die ruimte om als je even geen behoefte hebt aan contact je eigen ding te doen.

Het eerst volgende weekend gaan we naar Nieuw Allardsoog. Een heerlijke plek, fijne ruimte waarbij je rechtstreeks de heide op kijkt en op loopt. Ook de kamers zijn klein maar fijn, alles erop en eraan, eigen douche, toilet en hele fijne bedden. We gaan er samen een pracht weekend van maken. Een mooie groep heeft zich al opgegeven en er is nog ruimte. Alle kamers zijn twee persoons kamers. Als er ruimte genoeg is (er zijn 14 kamers) kun je ook een 1 persoons kamer boeken.

Hieronder de folder waar je verdere informatie vindt. Mocht je nog dingen willen vragen of bijvoorbeeld dieet wensen hebben (alle maaltijden zijn vegetarisch) kan je me altijd bellen of mailen.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
bottom of page