top of page

Meidenkamp 23-27 juli 2018

Mijn bedoeling en intensie is om de meiden een heerlijk onbezorgde tijd te geven. Waarin we van alles met elkaar beleven en ondernemen en soms ook delen.

De vrijheid jezelf te mogen zijn staat in alles voorop. Tijdens maaltijden, het samenzijn luisteren we naar mekaar zien we mekaars verschillen en overeenkomsten.

Vaak ontstaan daar de mooiste gesprekken en verhalen. Vaak heb ik gehoord hoe het de meiden goed heeft gedaan, zelfstandig heeft gemaakt, een warm gevoel.

We maken natuurlijk vooral plezier: zingen dansen zijn creatief op meerdere vlakken en gaan elke dag op stap.

Dit keer naar Schiermonnikoog, voor de tweede keer. Een heerlijke plek in fijne lodge tenten met stapelbedden. Ons eigen terrein met twee royale doucheruimtes heel schoon en netjes. Picknickbanken om buiten te eten en creatief te zijn. Een grote tent waar we eten en in ons logboek kunnen schrijven. Daar is ook een zithoek waar je kan lezen, muziek luisteren enz. Mijn broer Elco gaat mee om te koken, hij kookt vooral biologisch en maakt van elke maaltijd een feestje. Mijn ervaring is dat zelfs de "moeilijke" eters op meidenkamp vaak heel goed eten :)

En dan natuurlijk die heerlijke zee, om lekker te zwemmen, te zonnen, te spelen, wandelen en te strandjutten..

de haren door de wind lekker vrij voelen. Ook bij het bos meertje, een klein meertje midden in het bos is het heerlijk toeven.

We gaan overal naar toe op de fiets.

Tot diep in de nacht wakker zijn is er bij meidenkamp niet bij. We ontbijten om 09.00 en omdat we zoveel doen

gaat het vlammetje rond een uur of 21.00/22.00 voor de kleinsten wel uit en bij de grotere is het ook voor twaalven rustig.

Er heeft zich al een mooi groepje opgegeven maar er is nog ruimte genoeg. Dus overweeg je of je wel of niet mee zou gaan dan is dit misschien toch een klein

(liefdevol:) zetje in de rug.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
bottom of page