top of page

Meditatie voor Volwassenen

Vanaf Januari 2021 gaan we beginnen met meditatiesessie op vrijdagavond van 19.00 tot 20.00 uur.


Aan het einde van de week gaan we lekker zitten, sluiten we onze ogen en beginnen we bewust te ademen. Een nieuwe wereld gaat open voor wie er niet mee bekend is. Een grenzeloze wereld die oneindig interessant is en waarin je inzichten kan krijgen die je op geen enkele andere manier kunt opdoen. Het maakt absoluut niet uit of je ervaren bent of voor het eerst kennis maakt met
mediteren, iedereen mag komen zitten zonder dat dat een ander belemmerd in zijn of haar proces.


Zelf ben ik op mijn 40 ste begonnen met mediteren, toen ik besloot dat het tijd werd voor een reis binnen in mijzelf. Voor die tijd reisde ik de halve wereld over voor mijn werk en woonde ik o.a. in Zweden en in Barcelona. Ik heb verschillende studies gevolgd voor mijzelf op het gebied van meditatie, zowel Kabbalistisch, Christelijk als Boeddhistisch en ik vind het mooi om parallellen te zien tussen deze stromingen. Aline en ik volgen samen gedurende de komende jaren een intensieve opleiding voor Yoga en Meditatie in de Franse Pre-Pyreneeën.


De mogelijkheid om jezelf te ont-wikkelen, om te kijken en te voelen hoe veel er mogelijk is voor jou, ligt gewoon voor het oprapen. Dit hoeft echter niet, er is geen ambitie nodig om te mediteren en meditatie laat zich ook niet dwingen. Het is onze innerlijke ervaring die telt en je merkt als vanzelf waar die je naar toe leidt.


Graag gun ik jou dit uur van onverdeelde aandacht voor jezelf, voor jouw lichaam, gevoelens en geestelijke welzijn of jouw ontspanning. In deze staat kunnen we overal naar toe en hoef je nergens aan te komen.


Jullie zijn allemaal van harte uitgenodigd!

bottom of page