Portugal 7 - 13 oktober 2018

04/19/2018

Vorig jaar zijn wij naar Portugal geweest om vrijwilligerswerk te doen op een prachtig stuk land. Liefde voor het land en de manier het te bewerken stond hier centraal. 

 Een fijne plek helemaal vrij, met een riviertje waar je heerlijk kan zwemmen. Een mooie yogaplaats zowel binnen als buiten. Een centrale veranda waar we samen kunnen eten en verblijven.  Er zijn verschillende verblijfplaatsen: de tipi tenten aan het stromende riviertje, fijne kamers in het huis en een mooi gelegen eenvoudig huisje. 

We zijn in contact gebleven met de super gastvrije Nanni en Kees en de laatste keer bij ons aan de keukentafel hebben we af besloten dat we een yogareis bij ze gaan organiseren. Kees gaat voor ons koken en ik kan je vast vertellen dat dat weer een feestje gaat worden. Cilia en ik gaan de yogalessen brengen, inmiddels onze vijfde reis samen, dat zegt vast genoeg. Beide vinden we het heerlijk yoga te brengen en jullie mee te nemen naar binnen, door yoga, meditatie, en al wat meer komt.

Mijn broer Elco gaat ook weer mee, bij zijn naam staat inspirator en verhalen verteller. Ik blijf me er nog steeds over verbazen hoe hij elke keer weer de meest mooie verhalen kan vertellen. Ik ken ook niemand die zoveel leest als hij.

Graag willen wij jullie weer meenemen door onze reis, naar jouw eigen reis.

Je mogen inspireren,aanraken en inzichten te brengen. 

Natuurlijk is er genoeg tijd voor jezelf, elke middag is er volop tijd om de prachtige omgeving te ontdekken of juist even niks te hoeven.

 

Een yogareis is echt een reis voor jezelf

Een ervaring rijker

 

Ga je met ons mee?

 

 

 

Deel op Facebook
Please reload

Uitgelichte berichten

kookworkshop en Yin Yang les

6/4/2017

1/5
Please reload

Recente berichten

19/7/2019

Please reload

Archief
Please reload